Petržalská tržnica má nového správcu

TERNO Real Estate chce projekt Petržalskej tržnice rozvíjať, preto sa spojil s profesionálmi zo spoločnosti Cushman & Wakefield. „Naším cieľom je v projekte Petržalskej tržnice ponúkať Petržalčanom čo najkvalitnejší zážitok pri rodinných nákupoch, modernú gastronómiu a vytvárať podmienky pre rozvoj ich susedských vzťahov. Od spojenia s novým správcom očakávame ďalší rozvoj tohto konceptu,“ povedal generálny riaditeľ TERNO real estate Stanislav Čajka.

Cieľom spoločnosti Cushman & Wakefield, ktorá má na zodpovednosti správu centra a exkluzívny prenájom priestorov je zvýšiť atraktívnosť Petržalskej tržnice pre zákazníka.  Norbert Kuklovský, vedúci asset operation v Cushman & Wakefield na Slovensku hovorí, „Petržalská tržnica je projekt s úžasným potenciálom a lokalitou. Náš tím už začal pracovať na vylepšeniach konceptu tržnice a následne celkovej dlhodobej stratégie.“

„Nákup v potravinách Kraj plánujeme doplniť komplementárnymi nájomcami a službami. Centrum chceme ešte viac odlíšiť od konkurencie. Musí byť pre zákazníka pohodlné, dobre pochopiteľné a hlavne komunikované. Preto je jedným z našich plánov silnejšie sa zameranie na marketing“, dodáva Katarína Paule, Associate a vedúca oddelenia retailu v Cushman & Wakefield.

Zmodernizovaná budova s rozlohou takmer 5 000 m2 ponúka od marca 2018 Petržalčanom ideálne miesto na pravidelný rodinný nákup, oddych či spoznanie svojich susedov pod jednou strechou. Koncept vnútorného riešenia vychádza zo zámeru podporiť atmosféru typickej tržnice vytvorením lineárneho trhového priestoru a špecializovaných predajní, ktoré sú doplnené novým moderným konceptom supermarketu KRAJ. V ňom nájdu zákazníci výrobky od regionálnych dodávateľov zo Slovenska, zdravý sortiment (bio, raw, vegetariánske, vegánske či eko produkty) vrátane výrobkov pre ľudí s potravinovými intoleranciami, ako aj bežné potraviny za primerané ceny.

Senior Marketing Executive

Telefón +421 2 259209366