CUSHMAN & WAKEFIELD SLOVENSKO VYHRÁVA OCENENIE NAJLEPŠÍ TÍM PRENÁJMU KANCELÁRIÍ

NAJLEPŠÍ TÍM PRENÁJMU KANCELÁRIÍ

Ocenenie je uznaním vynikajúcich výsledkov dosahovaných v oblasti komerčných nehnuteľností v Slovenskej republike počas celého roka. O víťazovi rozhodujú nezávislí odborníci.

Vyhlásenie prebehlo počas slávnostného udeľovania cien, 26. novembra, ktoré už po štrnástykrát a teda štrnásty rok organizoval Roberts Publishing na Slovensku, ktorý vydáva európsky realitný magazín CiJ. CiJ Awards sú historicky najdlhšie organizované ocenenia v oblasti komerčných nehnuteľností na Slovensku, ktoré udržiavajú krok so zmenami v oblasti lokálnych, regionálnych a medzinárodných trhov s nehnuteľnosťami.

Roman Gazdík, Associate a vedúci tímu prenájmu kancelárskych priestorov v Cushman & Wakefield na Slovensku hovorí, „Sme hrdí, že sme získali toto významné ocenenie od odborníkov na trhu. Je to o kombinácii snahy, inovatívneho prístupu, tvrdej práce nášho tímu a taktiež o vzťahoch s našimi klientami. Ďakujem celému nášmu tímu a našim klientom.“

Senior Marketing Executive

Telefón +421 2 259209366