GALÉRIA MARTIN OTVÁRA UŽ ZAJTRA

otvorenie galeria martin prestrihnutie stuzky

Galéria Martin otvorí dvere svojim návštevníkom už zajtra, 7.12.2017. Galéria Martin s celkovou rozlohou 12 000 m2 stojí na mieste bývalého Prioru v centre Martina. Na jeho výstavbu sa spotrebovalo 1913,4 ton výstuže a 11803 m³ betónu.
Svojím zákazníkom bude ponúkať široké nákupné možnosti vo viac ako 60 prevádzkach a viaceré novinky v regióne. Napríklad ako prvé nákupné centrum pritiahne do martinského okresu obľúbené značky H&M, Lindex a Yves Rocher. Centrum prinesie obyvateľom Martina a okolia taktiež kvalitnú gastronómiu, známe módne značky a širokú škálu služieb. Návštevníkom centra budú k dispozícii predajne ako New Yorker, Orsay, CCC, elektro Datart, kníhkupectvo Martinus, drogéria DM, Fann parfumerie, supermarket Billa, lekáreň, banka a mnoho iných.
Správou centra je poverená spoločnosť Cushman & Wakefield, ktorá v rámci svojich služieb ponúka aj prenájom maloobchodných priestorov v OC Galéria Martin.

Richard Souhrada, Cushman & Wakefield Associate a vedúci tímu správy nehnuteľností na Slovensku hovorí: „Veríme, že sa nám aj v spolupráci s mestom opäť podarí oživiť centrum Martina. Nie je v našom záujme prvoplánovo ponúkať Martinčanom len príjemnú atmosféru v centre, nové nákupné možnosti či ďalšie parkovacie miesta. Aj s vlastníkom centra by sme radi prispeli k nárastu návštevnosti centra mesta, podporovali rozvoj regiónu a mládeže a tak sa stali plnohodnotnou súčasťou života Martinčanov.”

Ing. Radovan Pilich, predseda predstavenstva, Obchodné domy PRIOR STRED, a.s., ktorý má na Slovensku dlhoročnú tradíciu a obchodné skúsenosti, hovorí: „Mesto má výborný potenciál rozvoja a myšlienka rekonštruovať obchodný dom Prior sa od začiatku realizácie projektu stretla s pozitívnou odozvou aj na martinskej radnici. Zvonku sa bude nákupné centrum Galéria javiť ako súbor akoby samostatných domov, čím projektanti rešpektovali mestskú architektúru. V interiéri navrhli dominantnú pasáž, ktorá bude presvetlená aj zhora a okolo nej budú obchody, kaviarne a drobné oddychové zóny. Veríme, že s otvorením Galérie sa v centre mesta zvýši kvalita služieb, vzniknú nové pracovné miesta a miestnych podnikateľov poteší, že centrum mesta dostane nový impulz.“
Súčasťou otvorenia bude bohatý sprievodný program. Galéria Martin si pre svojich návštevníkov pripravila aj mnoho súťaží a prekvapení a na záver finále v podobe ohňostroja.

Senior Marketing Executive

Telefón +421 2 59 209 366